AnaSayfa / Genel / Kahve falında şehite su vermek

Kahve falında şehite su vermek

Kahve falında şehite su vermek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şehite su vermek gördüyseniz:

  • Değişikliklerden korkmayın.

Kahve falında şehite su vermek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şehitliğe gitmek ticaretinin de hızlanacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine delalet eder.

Kahve falında çanakkale şehitlik görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asker şehidi görmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında şehidin konuştuğunu görmek üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin şehid olduğunu duymak huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına delalettir.

Kahve falında şehidin dirildiğini görmek üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında şehitlik görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir