AnaSayfa / Genel / Kahve falında şehitliğe gitmek

Kahve falında şehitliğe gitmek

Kahve falında şehitliğe gitmek maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, iş hayatında rahat edileceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, hayatının da zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şehitliğe gitmek gördüyseniz:

  • Maddi durum düzelecek.

Kahve falında şehitliğe gitmek okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, canlanacağına tabir olunur.

Kahve falında asker şehidi görmek dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi inanılır.

Kahve falında şehitler görmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şehitlik mezarlığı görmek kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şehitle konuşmak üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine işaret eder.

Kahve falında şehidin canlandığını görmek toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine yorulur.

Kahve falında şehid haberi almak yüksek makamlara geleceğine, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çanakkale şehitlik görmek iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir