AnaSayfa / Genel / Kahve falında şehidin arkasından ağlamak

Kahve falında şehidin arkasından ağlamak

Kahve falında şehidin arkasından ağlamak onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, büyük bir üne sahip olunacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine tabir olunur.

Kahve falında şehidin arkasından ağlamak gördüyseniz:

  • Kültürel etkinliklere katılmanız mümkün.

Kahve falında şehidin arkasından ağlamak maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında şehide ağlamak işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına delalet eder.

Kahve falında şehitlere ağlamak hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş şehitler görmek berekete ve zenginliğe kavuşacağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şehid haberi almak çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şehite su vermek huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine işaret eder.

Kahve falında birinin şehid olduğunu görmek hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şehitlik görmek çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir