AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli şehadet getirmek

Kahve falında sürekli şehadet getirmek

Kahve falında sürekli şehadet getirmek projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında sürekli şehadet getirmek gördüyseniz:

  • Bozuk yiyecek maddelerine dikkat edin.

Kahve falında sürekli şehadet getirmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine delalet eder.

Kahve falında ölmek ve şehadet getirmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına yorulur.

Kahve falında korkudan şehadet getirmek üzgün ve hasta olacağına, eğleneceğine alamet eder.

Kahve falında ölmeden önce şehadet getirmek elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen birine şehadet getirmek çeşitli gelişmeler yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında korkarak şehadet getirmek yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölürken şehadet getirmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında ölürken şehadet getirdiğini görmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir