AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölürken şehadet getirdiğini görmek

Kahve falında ölürken şehadet getirdiğini görmek

Kahve falında ölürken şehadet getirdiğini görmek kısmetlerinin her daim açık olacağına, işe ve aşa kavuşacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölürken şehadet getirdiğini gördüyseniz:

  • Her köşede sizi bekleyen gerçek bir buluş veya fikir olabilir.

Kahve falında ölürken şehadet getirdiğini görmek bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına yorulur.

Kahve falında ölürken şehadet getirmek makam ve söz sahibi olacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüp şehadet getirmek büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında korkarak şehadet getirmek anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına rivayet eder.

Kahve falında ölen birine şehadet getirmek uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölmeden önce şehadet getirmek üzüntülerin gideceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında korkudan şehadet getirmek sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine işarettir.

Kahve falında sürekli şehadet getirmek masraflarının azalacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir