AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birine şehadet getirmek

Kahve falında ölen birine şehadet getirmek

Kahve falında ölen birine şehadet getirmek içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen birine şehadet getirmek gördüyseniz:

  • Başka kimselerle birlikte ekip çalışmaları yapabilirsiniz.

Kahve falında ölen birine şehadet getirmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmeden önce şehadet getirmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında korkarak şehadet getirmek bunalımlı günler geçirileceğine, nefsine uyacağına inanılır.

Kahve falında korkudan şehadet getirmek rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine işarettir.

Kahve falında ölüp şehadet getirmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına yorulur.

Kahve falında ölmek ve şehadet getirmek borçların biteceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sürekli şehadet getirmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, rahat bir hayatı olacağına inanılır.

Kahve falında ölüm anında şehadet getirmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir