AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeftali satmak

Kahve falında şeftali satmak

Kahve falında şeftali satmak maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında şeftali satmak gördüyseniz:

  • Yetenekleriniz sayesinde birçok fırsatı aynı anda eğerlendirebilirsiniz.

Kahve falında şeftali satmak hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük şeftali görmek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına tabir olunur.

Kahve falında şeftali meyvesi görmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına işarettir.

Kahve falında şeftali yediğini görmek üzüntülü bir döneme girileceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinden şeftali almak maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına yorulur.

Kahve falında ağaçtan şeftali yemek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında dalından şeftali yemek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında şeftali verdiğini görmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir