AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeftali toplamak

Kahve falında şeftali toplamak

Kahve falında şeftali toplamak işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, işlerinin daha da iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında şeftali toplamak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarla, eski meslektaşlarınızla, ilkokul öğretmeninizle, uzun zamandır görmediğiniz yakınlarınızla veya sevgililerinizle görüşme isteği duyabilirsiniz.

Kahve falında ağaçtan şeftali toplamak işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şeftali ağacından şeftali toplamak içinin hafifleyeceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında bahçeden şeftali toplamak büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına alamet eder.

Kahve falında şeftali yemek ve toplamak büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına inanılır.

Kahve falında dalından şeftali toplamak eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, güven kaybına uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yerden şeftali toplamak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, rızkının genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında şeftali toplamak yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında şeftali topladığını görmek sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir