Kahve falında şeftali görmek

Kahve falında şeftali görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine tabir olunur.

Kahve falında şeftali gördüyseniz:

  • Aşk, iş, sağlık alanlarında türlü fırsat, olanak veya şans yüzünü gösterecek.

Kahve falında ham şeftali görmek kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeftali fidanı görmek kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sulu şeftali yemek hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında elma şeftali görmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, yani babasına benzeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şeftali yıkamak rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kasa şeftali görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oruçlu iken şeftali yemek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına delalet eder.

Kahve falında üzüm şeftali görmek geleceğinin parlak olacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir