AnaSayfa / Genel / Kahve falında ham şeftali görmek

Kahve falında ham şeftali görmek

Kahve falında ham şeftali görmek fırsatların elden kaçacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, hayırlı bir yola girileceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, sayılacağına ve sevileceğine yorulur.

Kahve falında ham şeftali gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde gevşeklik olacaksınız.

Kahve falında ham şeftali görmek şansın ve bahtın da açılacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine yorulur.

Kahve falında ham domates görmek kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine rivayet eder.

Kahve falında hamza ismini duymak bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine işaret eder.

Kahve falında hamza ismini görmek kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına tabir olunur.

Kahve falında hamster görmek gerçek dostluklarına odaklanacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine inanılır.

Kahve falında ham karpuz görmek aile içinde saadetinin artacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına inanılır.

Kahve falında hazreti hamzauyı görmek özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine yorulur.

Kahve falında ham meyva görmek somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, yapacağı planların altüst olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir