Kahve falında şeftali yıkamak

Kahve falında şeftali yıkamak ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, fakirlerin güleceğine, sorunlarının azalacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında şeftali yıkamak gördüyseniz:

  • Bir seyahat veya arkadaşlarınız ya da ailenizle yaşayacağınız bir macera hayatınızı gözden geçirmenize veya bakış açınızı yenilemenize neden olabilir.

Kahve falında şeftali yıkamak hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şeftali koparıp yemek biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında şeftali reçeli yemek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına delalet eder.

Kahve falında sulu şeftali yemek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, güzel bir yola çıkılacağına delalettir.

Kahve falında şeftali çekirdeği ekmek işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına alamet eder.

Kahve falında olgun şeftali yemek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şeftali ve erik görmek dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında şeftali suyu sıkmak yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top