AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeftali almak

Kahve falında şeftali almak

Kahve falında şeftali almak insan sevindireceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sorunların üstüste geleceğine, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında şeftali almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda veya mevcut işlerinizde yakınınızdaki kişilerle, çalışma arkadaşlarınızla veya sevgilinizle tamamen farklı düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında şeftali soyduğunu görmek aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük şeftali yemek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erik şeftali görmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine tabir olunur.

Kahve falında kasada şeftali görmek memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine yorulur.

Kahve falında şeftali yemek görmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında şeftali almak nifak sokanların cezalandırılacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeftali ağacı diktiğini görmek kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ağaçtan şeftali koparmak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir