AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeftali yemek görmek

Kahve falında şeftali yemek görmek

Kahve falında şeftali yemek görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine rivayet eder.

Kahve falında şeftali yemek gördüyseniz:

  • Daha çok çevrenize dönüksünüz.

Kahve falında şeftali ağacından şeftali yemek kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına yorulur.

Kahve falında şeftali çekirdeği yemek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, afiyette ve keyifte olacağına işarettir.

Kahve falında olmamış şeftali yemek rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, başarılarının sürekli olacağına işarettir.

Kahve falında ağaçtan şeftali koparıp yemek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, rakiplerine karşı fark atacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük şeftali yemek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şeftali soyup yemek kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine inanılır.

Kahve falında küçük şeftali yemek başarılarını ispat edeceğine, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine işarettir.

Kahve falında kurtlu şeftali yemek kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir