AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeffaf terlik görmek

Kahve falında şeffaf terlik görmek

Kahve falında şeffaf terlik görmek başarıların çoğalacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, hayatının iplerini eline alacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şeffaf terlik gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi içerikli ilişkileriniz stresi yenmenize yardım edebilir.

Kahve falında şeffaf terlik görmek hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında şeffaf terlik giymek çok büyük bir mutluluğa erileceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında şeffaf şemsiye görmek dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şeffaf elbise giymek başarısının ve kazancının sürekli olacağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında şeffaf gözlük görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeffaf renk görmek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında şeffaf akrep görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında şeffaf ayakkabı görmek kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir