AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeffaf ayakkabı görmek

Kahve falında şeffaf ayakkabı görmek

Kahve falında şeffaf ayakkabı görmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, rahat şekilde geçineceğine, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şeffaf ayakkabı gördüyseniz:

  • Tam tersi, olayları daha da olumsuz hale getirebilir.

Kahve falında şeffaf ayakkabı görmek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında şeffaf ayakkabı giymek hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine işarettir.

Kahve falında şeffaf deniz görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına inanılır.

Kahve falında şeffaf beyaz elbise giymek geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şeffaf çorap giymek şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şeffaf şemsiye görmek herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, onları gücendireceğine rivayet eder.

Kahve falında şeffaf bardak görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında şeffaf yılan görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir