AnaSayfa / Genel / Kahve falında seçim olduğunu görmek

Kahve falında seçim olduğunu görmek

Kahve falında seçim olduğunu görmek falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, küskünlüklerin oluşacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında seçim olduğunu gördüyseniz:

  • Çözülmemiş problemleri çözmek veya rafa kaldırılmış olayları hızlandırmak için elinizden geleni yapmanız durumunda sonuç alabilirsiniz.

Kahve falında seçimi kaybetmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında seçim olduğunu görmek fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında seçim yapmak yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında seçimi kazanmak hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine yorulmaktadır.

Kahve falında seçim sandığı görmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında seçim yaptığını görmek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında seçim yapıldığını görmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki kişi arasında seçim yapmak iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir