AnaSayfa / Genel / Kahve falında seçim yapıldığını görmek

Kahve falında seçim yapıldığını görmek

Kahve falında seçim yapıldığını görmek dinde bilginleşeceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kötü günler yaşayacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında seçim yapıldığını gördüyseniz:

  • Belli bir iş ya da konunun yeniden yapılandırılması, başkalarının gelip halletmesini beklemekten daha etkili olabilir.

Kahve falında seçim yapıldığını görmek sıkıntılarının günden güne artacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına delalet eder.

Kahve falında seçimi kaybetmek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında seçim yapmak maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında seçim kazanmak nasıl bir hayat sürdüreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında seçim sandığı görmek gam ve kasavetin de uçup gideceğine, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında seçim görmek problemlerinin çözüleceğine, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında seçime girmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına işarettir.

Kahve falında seçim kaybetmek daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir