Kahve falında seçim sandığı görmek

Kahve falında seçim sandığı görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine delalet eder.

Kahve falında seçim sandığı gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleriniz veya ilişkileriniz size yük olabilir.

Kahve falında seçim sandığı görmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında seçime gitmek büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında seçim kazanmak çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında seçimi kaybetmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında seçim olduğunu görmek planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında seçim görmek tüm keyfinin kaçacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına yorulur.

Kahve falında seçim yaptığını görmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında seçim yapmak kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top