AnaSayfa / Genel / Kahve falında seçim yapmak

Kahve falında seçim yapmak

Kahve falında seçim yapmak çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına yorulur.

Kahve falında seçim yapmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var veya sevdiğiniz kişilerle eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

Kahve falında seçim yapmak kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki kişi arasında seçim yapmak kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında seçim kazanmak adını herkese duyuracağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında seçim görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında seçim kaybetmek yeni kısmetlere nail olacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında seçim olduğunu görmek kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında seçime gitmek fikirlerinin çatışacağına, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında seçim yapıldığını görmek huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir