AnaSayfa / Genel / Kahve falında etamin seccade görmek

Kahve falında etamin seccade görmek

Kahve falında etamin seccade görmek biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, sevgi göreceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, attığı adımların boşa gideceğine, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında etamin seccade gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönlü düşünmeyen veya sizinle aynı tarafta olmayan kişiler size zarar verebilir.

Kahve falında etamin seccade görmek kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında etamin görmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında etamin iğnesi görmek can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tuvalete seccade görmek konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına işaret eder.

Kahve falında seccade satın almak iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına rivayet eder.

Kahve falında seccade serdiğini görmek kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kahverengi seccade görmek inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hediye seccade görmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir