AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski seccade görmek

Kahve falında eski seccade görmek

Kahve falında eski seccade görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına işarettir.

Kahve falında eski seccade gördüyseniz:

  • Maddi konulara yaratıcı yaklaşmalısınız.

Kahve falında eski seccade görmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına inanılır.

Kahve falında seccadeye oturmak iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına delalettir.

Kahve falında başkasına seccade sermek bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında seccadeye işediğini görmek kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına rivayet eder.

Kahve falında işlemeli seccade görmek hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine inanılır.

Kahve falında birine seccade sermek hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yıkanmış seccade görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında tesbih seccade görmek çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir