AnaSayfa / Genel / Kahve falında seccade üzerinde uyumak

Kahve falında seccade üzerinde uyumak

Kahve falında seccade üzerinde uyumak hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, her konuda şansın yaver gideceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına işarettir.

Kahve falında seccade üzerinde uyumak gördüyseniz:

  • Temmuz ayının başlarına kadar, iletişim sorunları, açılmayan telefonlar, aşırı tepki veren kişiler, yanlış anlaşılmalar, yanlış yorumlamalar v.b türünde problemler vakit alabilir.

Kahve falında seccadede uyumak yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında seccade üzerinde uyumak bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük seccade görmek geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında seccade görmek yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında işlemeli seccade görmek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında seccadeyi eline almak kişinin kötü günler geçireceğine, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine yorulur.

Kahve falında bir sürü seccade görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, kafasının rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil seccade hediye etmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir