AnaSayfa / Genel / Kahve falında seccadede uyumak

Kahve falında seccadede uyumak

Kahve falında seccadede uyumak bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, başarılarının daim olacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında seccadede uyumak gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz değişiklikler var.

Kahve falında seccadede uyumak yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında seccade üzerinde uyumak onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına alamet eder.

Kahve falında elinde seccade görmek çok rahat bir döneme gireceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzerine seccade örtmek kendi içindeki gücü keşfedeceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birinden seccade almak eline geçen gelirin de çoğalacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasına seccade sermek keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında seccadesiz namaz kılmak insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ipek seccade görmek aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir