AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine seccade vermek

Kahve falında birine seccade vermek

Kahve falında birine seccade vermek başarı için fırsatların artacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, mevki kazanacağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına alamet eder.

Kahve falında birine seccade vermek gördüyseniz:

  • Ailenizle birlkte, evle ilgili bir konuyla ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında kirli seccade görmek zorlukları atlatacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına delalet eder.

Kahve falında ıslak seccade görmek daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında boş seccade görmek borçlanılacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında seccadede oturmak karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, ortamın bir hayli gerileceğine tabir olunur.

Kahve falında çeyizlik seccade görmek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tozlu seccade görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine işaret eder.

Kahve falında hediye seccade görmek çok rahat bir nefes alacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına inanılır.

Kahve falında seccade hediye vermek yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir