AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan sebze çıkarmak

Kahve falında topraktan sebze çıkarmak

Kahve falında topraktan sebze çıkarmak bir toplantıdan diğerine koşacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında topraktan sebze çıkarmak gördüyseniz:

  • Dış etkenlere takılmamalısınız.

Kahve falında topraktan sebze çıkarmak hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprağa sebze dikmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında topraktan sebze toplamak kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında toprağa sebze ekmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine alamet eder.

Kahve falında topraktan bebek çıkarmak üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında topraktan altın yüzük çıkarmak yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında topraktan altın çıkarmak bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına delalettir.

Kahve falında evden toprak çıkarmak hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir