AnaSayfa / Genel / Kahve falında sebze dikmek

Kahve falında sebze dikmek

Kahve falında sebze dikmek işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, hastalıklarından kurtulacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına, bereket ve zenginlik olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sebze dikmek gördüyseniz:

  • Kavgacı yapıdasınız.

Kahve falında sebze fidesi dikmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sebze fidanı dikmek aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sebze dikmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toprağa sebze dikmek onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bahçeye sebze dikmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında sebze görmek eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş sebze görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kuru sebze görmek çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir