AnaSayfa / Genel / Kahve falında saz sesi duymak

Kahve falında saz sesi duymak

Kahve falında saz sesi duymak sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında saz sesi duymak gördüyseniz:

  • Sonuçta her şey olacağına varıyor.

Kahve falında saz sesi duymak ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına işaret eder.

Kahve falında saz çalınmasını görmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında saz çalıp türkü söylemek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırık saz çalmak ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında saz çalan görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saz hediye almak hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saz aldığını görmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında saz satın almak onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir