AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabının yırtık olduğunu görmek

Kahve falında ayakkabının yırtık olduğunu görmek

Kahve falında ayakkabının yırtık olduğunu görmek o kişiye zararının dokunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının yırtık olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı şeyler açıkça ortadayken görmenizde fayda ya da gerekli dersleri almanızda fayda var.

Kahve falında ucu yırtık ayakkabı giymek işlerin günden güne daha da açılacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Kahve falında yırtık erkek ayakkabısı görmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına tabir olunur.

Kahve falında yırtık ayakkabı dikmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine inanılır.

Kahve falında ayakkabıyı yırtık görmek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının ayağında yırtık ayakkabı görmek başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine işaret eder.

Kahve falında yırtık ayakkabı almak bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayağında yırtık ayakkabı görmek başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tabanı yırtık ayakkabı görmek aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir