AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaştan kurtulmak

Kahve falında savaştan kurtulmak

Kahve falında savaştan kurtulmak gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, tövbelerinin kabul olacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, umutlarının söneceğine yorulur.

Kahve falında savaştan kurtulmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz daha istikrarlı bir aşamaya geçecek şekilde beklenmedik bir dönüş alabilir.

Kahve falında savaştan kaçıp kurtulmak onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında savaştan kurtulmak çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, ağzının tadının bozulacağına işaret eder.

Kahve falında dini savaş görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında savaş ve silah görmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına rivayet eder.

Kahve falında savaş içinde olduğunu görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, korkularının yok olacağına alamet eder.

Kahve falında savaş çıktığı görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına delalet eder.

Kahve falında savaşa hazırlanmak hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iç savaş görmek bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir