AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaşa hazırlanmak

Kahve falında savaşa hazırlanmak

Kahve falında savaşa hazırlanmak güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, haksızlıklara maruz kalınacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, lükse ve konfora kavuşacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine işarettir.

Kahve falında savaşa hazırlanmak gördüyseniz:

  • İş birliklerinizin yavaş gelişmesini tercih etmeli, eşitlik ilkesine önem vermelisiniz.

Kahve falında savaşa hazırlandığını görmek başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında savaşa hazırlanmak onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gezmeye gitmek için hazırlanmak ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, hakkaniyetine göre değer kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmeye hazırlanmak geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına yorulur.

Kahve falında hacca gitmek için hazırlanmak kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına inanılır.

Kahve falında düğüne gitmeye hazırlanmak herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına işarettir.

Kahve falında umreye gitmek için hazırlandığını görmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, aileye büyük bir ev alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun yolculuğa hazırlanmak rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir