AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabısını düşürmek

Kahve falında ayakkabısını düşürmek

Kahve falında ayakkabısını düşürmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, hayırlı bir yola girileceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabısını düşürmek gördüyseniz:

  • Küçük dükkanları alışveriş merkezlerine tercih edin.

Kahve falında ayakkabıyı tuvalete düşürmek saygınlığına leke sürüleceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabıyı suya düşürmek parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı düşürmek hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında ayakkabısını düşürmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabının tuvalete düştüğünü görmek eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabıyı denize düşürmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabı düştüğünü görmek içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına delalettir.

Kahve falında tuvalete ayakkabı düşürmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir