AnaSayfa / Genel / Kahve falında satranç taşı görmek

Kahve falında satranç taşı görmek

Kahve falında satranç taşı görmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, dertlerinin dermanını bulacağına, dertlerin sona ereceğine, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine delalet eder.

Kahve falında satranç taşı gördüyseniz:

  • İş yerinizde ya da yaşadığınız yerde yapabileceğiniz değişikliklere odaklanmalısınız.

Kahve falında satranç taşı görmek rızkından ve gelirinden olacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına işaret eder.

Kahve falında satranç oynamak kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında satranç görmek sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine delalettir.

Kahve falında satranç tahtası görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında bahçede taş toplamak çok büyük başarılar elde edileceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine yorulur.

Kahve falında taşlar görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında siyah taşlı gümüş yüzük görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kaldırım taşı görmek yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir