AnaSayfa / Genel / Kahve falında satranç oynamak

Kahve falında satranç oynamak

Kahve falında satranç oynamak eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, isabetli adımlar atılacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine tabir olunur.

Kahve falında satranç oynamak gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetlere katılımınız arttıkça farklı konulardaki ilerlemenizde hızlanabilir veya önünüzde farklı olanaklar oluşabilir.

Kahve falında satranç oynamak bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında satranç görmek verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında satranç tahtası görmek kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, sahip olduğu zenginliğin de artacağına alamet eder.

Kahve falında satranç taşı görmek geniş geniş yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında çimende oynamak sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle oyun oynamak atılan adımların boşa gideceğine, kişinin çocuk hasreti çekeceğine delalettir.

Kahve falında iyi top oynamak fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine işaret eder.

Kahve falında gülmek ve oynamak olumlu gelişmeler yaşayacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir