AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarma dağıtmak

Kahve falında sarma dağıtmak

Kahve falında sarma dağıtmak sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, acı tecrübeler edineceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına yorulur.

Kahve falında sarma dağıtmak gördüyseniz:

  • Sunabileceğiniz veya göstermek istediğiniz şeyler var.

Kahve falında sarma dağıtmak çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarma sarmayı görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında sarma dolma pişirmek hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında bir tencere yaprak sarması görmek fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine işaret eder.

Kahve falında lahana sarma görmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulur.

Kahve falında etli sarma yemek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ sarma yemek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına işaret eder.

Kahve falında yoğurtlu sarma yemek sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir