AnaSayfa / Genel / Kahve falında şarkı söyleyip dans etmek

Kahve falında şarkı söyleyip dans etmek

Kahve falında şarkı söyleyip dans etmek hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, ferahlığa çıkacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, istediği arabaya bineceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine inanılır.

Kahve falında şarkı söyleyip dans etmek gördüyseniz:

  • Dahice fikirleriniz kazanımlarınızı arttıracak.

Kahve falında şarkı söyleyip dans etmek huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, hayallerindeki insanla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında şarkı söylemek dans etmek bunalacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine delalettir.

Kahve falında mutluluktan dans etmek işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığın biriyle dans etmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına rivayet eder.

Kahve falında havada dans etmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı birisiyle dans etmek işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, eline para geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında dans eden birini görmek bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarılarak dans etmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir