AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarılarak dans etmek

Kahve falında sarılarak dans etmek

Kahve falında sarılarak dans etmek ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarılarak dans etmek gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor durumların sinirlerinizi bozmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında sarılarak dans etmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarılıp dans etmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, mülkiyetinin de artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanla dans etmek uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kızla dans etmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen biriyle dans etmek borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında barda dans etmek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında bir ölüyle dans etmek büyük tartışmalar yaşayacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin biriyle dans etmek kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir