AnaSayfa / Genel / Kahve falında koro halinde şarkı söylemek

Kahve falında koro halinde şarkı söylemek

Kahve falında koro halinde şarkı söylemek güç ve para kaybedeceğine, elini haramdan uzak tutacağına, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına delalet eder.

Kahve falında koro halinde şarkı söylemek gördüyseniz:

  • Gerek ilişkilerinizde, gerek duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır.

Kahve falında koro halinde şarkı söylemek kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koro şefi olmak elinin de bolluk ve bereket göreceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koro görmek uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında bir kadının şarkı söylediğini görmek malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında balkonda şarkı söylemek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin şarkı söylediğini duymak adeta sinirden küplere bineceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sanatçıyla şarkı söylemek bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinin şarkı söylediğini görmek kişinin kazancının çoğalacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir