AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşın şarkı söylediğini görmek

Kahve falında arkadaşın şarkı söylediğini görmek

Kahve falında arkadaşın şarkı söylediğini görmek yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, dünya malı elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın şarkı söylediğini gördüyseniz:

  • Sırlarınızı kimseye ifşa etmeyin.

Kahve falında arkadaşının şarkı söylediğini görmek laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, geçim sıkıntısından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın şarkı söylediğini görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, daha çok dünya malı edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının şarkı söylediğini görmek yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına işaret eder.

Kahve falında ünlü şarkıcıyla şarkı söylemek hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında topluluğa şarkı söylemek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında bir sanatçıyla şarkı söylemek karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında otobüste şarkı söylemek rahatın ve huzurun yerine geleceğine, içinin huzurla dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında konserde şarkı söylemek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir