AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü şarkıcıyla şarkı söylemek

Kahve falında ünlü şarkıcıyla şarkı söylemek

Kahve falında ünlü şarkıcıyla şarkı söylemek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ünlü şarkıcıyla şarkı söylemek gördüyseniz:

  • Tartışmaları körüklemek doğru olmayabilir.

Kahve falında ünlü birinin şarkı söylediğini görmek etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına alamet eder.

Kahve falında bir ünlüyle şarkı söylemek çıkmaza gireceğine, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü biriyle şarkı söylemek endişe ettiği işlerin son bulacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında ünlü birisiyle şarkı söylemek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında ünlü şarkıcıyla şarkı söylemek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle şarkı söylemek problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına delalettir.

Kahve falında hüzünlü şarkı söylemek sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, planların aksayacağına inanılır.

Kahve falında eşinin şarkı söylediğini görmek patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir