AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde sarımsak görmek

Kahve falında elinde sarımsak görmek

Kahve falında elinde sarımsak görmek sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine tabir olunur.

Kahve falında elinde sarımsak gördüyseniz:

  • Ekip çalışması, iş birliği veya ortaklık gerektiren işleriniz hızlanmaya başlayacak.

Kahve falında elinde sarımsak görmek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarımsak soğan görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, ticarette öne geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil sarımsak yemek çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına rivayet eder.

Kahve falında sarımsak ayıklamak deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında topraktan sarımsak çıkarmak sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin sarımsak verdiğini görmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına yorulur.

Kahve falında komşuya sarımsak vermek ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, huzur dolu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarımsak ezdiğini görmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir