AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarımsak yediğini görmek

Kahve falında sarımsak yediğini görmek

Kahve falında sarımsak yediğini görmek olaylı günler geçireceğine, lüksüne de lüks katacağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarımsak yediğini gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde duygusaldan ziyade fiziksel açıdan şanslısınız.

Kahve falında sarımsak yedirmek yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının sarımsak yediğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına yorulur.

Kahve falında çiğ sarımsak yediğini görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarımsak yediğini görmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı sarımsak görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarımsak vermek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında sarımsak kokusu duymak alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarımsaklı ayran içmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir