AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı sarımsak görmek

Kahve falında kırmızı sarımsak görmek

Kahve falında kırmızı sarımsak görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, çok büyük bir acı duyacağına, çok sağlıklı olunacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı sarımsak gördüyseniz:

  • Asabi gerilimleriniz ailenizden birisiyle ağız münakaşasına girebilirsiniz.

Kahve falında kırmızı sarımsak görmek sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına inanılır.

Kahve falında sarımsak kokusu almak kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, isabetli kararlar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarımsak havanı görmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasına sarımsak vermek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine inanılır.

Kahve falında sarımsak dövmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine işarettir.

Kahve falında sarımsaklı su içmek ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında pişmiş sarımsak görmek iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına rivayet eder.

Kahve falında sarımsak yemek görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir