AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarımsak vermek

Kahve falında sarımsak vermek

Kahve falında sarımsak vermek rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Kahve falında sarımsak vermek gördüyseniz:

  • Yeni bir karşı cins arkadaşlığı kurabilir, size çok çekici gelebilecek bir kimseyle tanışabilirsiniz.

Kahve falında iri sarımsak görmek aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında sarımsak sapı görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarımsak almak gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, atılan adımların zarar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarımsak dövmek zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarımsak kokusu duymak belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarımsak bahçesi görmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz sarımsak görmek yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, adının yayılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birisine sarımsak vermek üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir