AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabının tekini çıkarmak

Kahve falında ayakkabının tekini çıkarmak

Kahve falında ayakkabının tekini çıkarmak bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, yolunun açık olacağına, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, hayır duaları alacağına, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabının tekini çıkarmak gördüyseniz:

  • Hangi konu olursa olsun yeni girişimlerde bulunmaktan korkmayın.

Kahve falında ayakkabının tekini çıkarmak küslerin ve dargınların barışacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabının tekini bulmak başarı için fırsatların artacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine yorulur.

Kahve falında ayakkabının tekini giymek işe ve aşa kavuşacağına, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının tekini suya düşürmek güzel bir hayat süreceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının tekini görmek bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı tekini giymek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine delalettir.

Kahve falında ayakkabısının tekini kaybetmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine delalet eder.

Kahve falında ayakkabının tekini çaldırmak kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir