AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabının tekini giymek

Kahve falında ayakkabının tekini giymek

Kahve falında ayakkabının tekini giymek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, kurtuluşu yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının tekini giymek gördüyseniz:

  • Cesaretli davranmanız durumunda ödüller geliyor.

Kahve falında ayakkabının tekini giymek böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı tekini giymek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabını tekini kaybetmek ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine işaret eder.

Kahve falında ayakkabı tekini görmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında ayakkabı tekini bulamamak yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabının tekini aramak kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, koltuğunun da yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı tekini kaybetmek dost ve akrabalarla paylaşılacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabının tekini düşürmek işlerin bozulacağına, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir