AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabının tekini görmek

Kahve falında ayakkabının tekini görmek

Kahve falında ayakkabının tekini görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabının tekini gördüyseniz:

  • Suçlamalarla karşılaşmak istemiyorsanız özel sırlarınızı açıklamamalısınız.

Kahve falında ayakkabının tekini kaybetmek rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, maddi gücünün azalacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı tekini bulamamak başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakkabının tekini çıkarmak kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabının tekini bulamamak dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabının tekinin kaybolduğunu görmek hoş olmayan sözler işiteceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabının tekini suya düşürmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabısının tekini kaybetmek gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabı tekini kaybetmek büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir