AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı tekini aramak

Kahve falında ayakkabı tekini aramak

Kahve falında ayakkabı tekini aramak rahat bir hayata sahip olacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabı tekini aramak gördüyseniz:

  • Belli bir teklifi olumlu ya da olumsuz ön kabulle değerlendirmekten kaçınmalı, manzaranın tümüyle görünmesini beklemelisiniz.

Kahve falında ayakkabı tekini aramak sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının tekini aramak iyi şartlara kavuşacağına, iş için gurbete gidileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında terliğin tekini aramak ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ayakkabının tekini kaybetmek zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine yorulur.

Kahve falında ayakkabının tekini giymek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının tekini bulamamak kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına delalettir.

Kahve falında ayakkabı tekini görmek mallarının ve kazancının çoğalacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında ayakkabı tekini bulamamak güzel ve olumlu haberler alacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir