AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarılıp yatmak

Kahve falında sarılıp yatmak

Kahve falında sarılıp yatmak çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarılıp yatmak gördüyseniz:

  • Unutkanlık, sağa sola çarpmak veya birşeyler kırmak gibi şeylere dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında erkekle sarılıp yatmak millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle sarılıp yatmak sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, yeni işlerin geleceğine delalettir.

Kahve falında sarılıp yatmak yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine işarettir.

Kahve falında birine sarılıp yatmak elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle sarılıp yatmak hayırlı başlangıçlar yapacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında erkeğe sarılıp yatmak düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında birine sarılarak yatmak uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine sarılıp yatmak lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir