AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarılarak yürümek

Kahve falında sarılarak yürümek

Kahve falında sarılarak yürümek aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine alamet eder.

Kahve falında sarılarak yürümek gördüyseniz:

  • Satmak veya kiralamak istediğiniz evle ilgili beklentileriniz fazlasıyla karşılanabilir ya da aile içi bazı sorunlarınız varsa çözüme kavuşabilir.

Kahve falında birine sarılarak yürümek ticarette ilerleyeceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle sarılarak yürümek büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, verimin her geçen gün artacağına delalet eder.

Kahve falında sarılarak yürümek büyük başarılara kazanılacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında sarılıp yürümek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, toplum içinde daha oturaklı davranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dünya üzerinde yürümek duyguların karşılık bulacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kambur yürümek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında su üstünde batmadan yürümek ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve fal sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ateşin üzerinde yürümek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir