AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine sarılarak yürümek

Kahve falında birine sarılarak yürümek

Kahve falında birine sarılarak yürümek büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında birine sarılarak yürümek gördüyseniz:

  • Her şeyin fazlası uzun vadede zararlı olabilir.

Kahve falında sevgiliyle sarılarak yürümek emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sarılarak yürümek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine rivayet eder.

Kahve falında sarılıp yürümek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine sarılarak yürümek sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine yorulur.

Kahve falında sulu yerde yürümek sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine işaret eder.

Kahve falında ters yöne yürümek eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, maddi sorumluluklarının artacağına delalettir.

Kahve falında hasta birinin yürüdüğünü görmek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında gölgede yürümek dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir